Verhalen van mijn ambassadeurs

Ik kan vertellen wat ik doe, maar ik laat liever mijn tevreden klanten spreken. Op deze plek nodig ik je uit je ervaringen met mijn workshops, lezingen of individuele gesprekken te delen.

Plaats je verhaal

 1. Roelinde Bolt

  Jolanda legde al in het eerste gesprek precies de vinger op de zere plek. Best confronterend, maar zonder pijn geen groei :). De gesprekken die we hebben gehad hebben mij vooral geleerd een andere mindset te creëren. Mijn dienstverlening heb ik scherper kunnen stellen en een nieuwe manier van klantbenadering leverde mij direct nieuwe opdrachten op. De manier van coachen vind ik betrokken en prettig. Daarvoor dank Jolanda!

  0
 2. Hannah en Miguel Osorio

  Vanaf de eerste ontmoeting werden wij al geinspireerd door Jolanda. de manier waarop zij haar visie overbrengt en je aan het denken zet is erg prettig en geeft ruimte voor het ontdekken en ontwikkelen van een eigen manier van werken met/volgens haar vernieuwende concep(ten). Bij Jolanda krijg je het gevoel iets te hebben dat van waarde is voor iemand anders en haar vragen en inzichten zijn verhelderend en zeer praktisch toepasbaar.
  Door haar cursus “Van gezocht naar gezien” werden wij weer met de beide benen op de grond gezet voor wat betreft het hoe en waarom van de marketing, die aan haar werkwijze ten grondslag ligt en werden wij meer dan voldoende toegerust om zelf ‘een voor ons goed werkend’ marketing systeem (als je t zo kunt noemen?) eigen te maken. Door haar nooit aflatende feedback worden wij nu nog steeds geinpsireerd.
  Ik ga nu beginnen aan haar boek “Kickstart”! daarover dus later meer!

  5
 3. Jos van Dalfsen

  Beste Jolanda,

  Met zeer veel plezier en interesse je boek ‘Geef je bedrijf een kickstart’ gelezen. Van mijn collega, Henry van Dijk, kreeg ik het boek ter lezing, welke hij had gekregen tijdens een BNI-bijeenkomst. Inmiddels heb ik een aantal pagina’s en onderwerpen voorzien van gekleurde Post-It velletjes om deze opnieuw te lezen, verdieping of voor toepassing voor mijn eigen werkzaamheden bij VWC. Het boek is helder geschreven en een mooie leidraad voor starters en reeds gestarte bedrijven. Een echte call to action!

  Jos van Dalfsen,
  Vestigingsmanager en MT-lid VWC Group.

  5
 4. erica pierik

  Al met één gesprek wist Jolanda bloot te leggen dat mijn focus niet op de juiste doelgroep lag. Door haar eerlijkheid ben ik aan het denken gezet en heb toen een radikaal andere keuze gemaakt die heel goed uitpakt. Als je verder wilt komen en niet bang bent om de waarheid te horen, dan is Jolanda de juiste keuze.

  0

Plaats je verhaal

Heb je met mij samengewerkt of één van mijn sessies bijgewoond? Dan ben ik erg benieuwd wat je ervan vond. Deel het hier!

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>